Deja un comentario

PARTICIPACIÓ DEL ALUMNES D´OBOÈ A UNA MASTERCLASS AL CONSERVATORI SUPERIOR DEL LICEU DE BARCELONA

El passat divendres 3 de febrer, un gran nombre d’alumnes d’ensenyaments  professional   de l´especialitat oboè del Conservatori Professional de música de Catarroja junt al seu Professor Javier Guna, varen viatjar a Barcelona per participar en una MasterClass d’oboè amb el Professor Ramon Ortega. Aquesta MasterClass  va ser organitzada pel Conservatori Superior de música del Liceu de Barcelona.

dav
Durant el matí i vesprada els nostres alumnes varen gaudir de les explicacions d’aquest gran artista de l’oboè a partir d´un variat repertori barroc i clàssic. Al final de la jornada els nostres alumnes varen establir una conversa amb el Professor on varen fer preguntes sobre diferents aspectes tècnics de l’oboè. Una meravellosa i enriquidora experiència que de segur es  tornar a repetir. Aquesta activitat s’emmarca dins de les activitats proposades en l’especialitat d’oboè durant el present curs 2016 / 2017.

dav
Agrair una vegada més l´implicació dels nostres estudiants d´oboè i a les seves famílies per portar a bon terme aquesta interessant activitat.
En breu tornen amb una nova activitat, la creació del “Ensemble  de doble llengüeta del Conservatori de música de Catarroja”, on es farà un treball d’interpretació i es tractaran en grup diferents qüestions tècniques a partir del repertori proposats pel Professor d’oboè Javier Guna. En esta agrupació no sols podran participar els nostres alumnes, també tots aquells estudiants de l´oboè que han cursat al menys els estudis Elementals.
Continuarem informant sobre aquesta innovadora activitat.

Ramón Ortega.
Un pas clau en la  trajectòria de Ramón Ortega fou quan Daniel Barenboim l’acceptà com a membre de la West-Eastern Divan Orchestra; fou llavors quan Gregor Witt, l’oboè principal de la Berliner Staatskapelle, també sota la direcció de Barenboim, es convertí en el que ha estat el seu gran mentor. En aquest moment, començà una constant activitat concertística que ha transcorregut paral·lela a nombrosos premis i guardons, entre els quals destaca el primer premi a l’ARD Music Competition de Munic el 2007.
Des de la primavera del 2008 és Oboè principal de l’Orquestra Simfònica de la Ràdio de Baviera amb el seu director titular Mariss Jansons, tot treballant amb directors tant reconeguts com Riccardo Muti, Herbert Blomstedt, John Eliot Gardiner, Daniel Harding i Bernhard Haitink.

hdr

ª

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: